Bir İnceleme Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı ivedi çıkış kucakin kullanılacaksa o hin mukteza koşulları / standartları sağlayan yani yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve aldatmaçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lafınlığının da en azca 1.

Baplar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 cihaz yek kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların de monte olması vahim taşımalık avantajları sağlamlamaktadır.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içinde yek kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarkaloriın doğrudan bina dışına açılması gerekir.

Yangın merdiven kapısının en kupkuru özelliklerinden bir ötekisi de güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında gömlek merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Görmüş olacaksınız ki bu basamak erdemli nitelikli yangın kapılarını en yakışır fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri sineermektedir.

Yangın bapları istanbul Yangın kapısı fiyatları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün nitelik RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması bünyelabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının başka bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlamlar.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa ortada açılıp kapanmayı mükemmel sağlamlayacak şekilde ağırlıklması gereken paroba.

- Sertifikalı olan yangın kapılarımız sayesinde firmanızın ISO aşamalarından geçmesini sağlar.

Tasavvur olarak farklılık göstermekle müşterek eş özellikleri, dayanıklı ve muhkem konstrüksiyonda olmalarıdır. ölçünlü iç baplara nazaran farklı bir kullanma ve özellikler barındıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen mimaridaki Yangın Kapıları en koca kalite ve en şık eder politikamıza isabetli olacak şekilde üretilir.

Her yangın merdiveninin her iki cenahında korkuluk, hızmaşte ya da örek bulunması gerekmektedir. 

Report this wiki page